Неймар част от състава на Ал-Хилал за азиатската ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилската суперзвезда беше включен в състава за азиатската Шампионска лига.

Въпреки проблемите с контузии напоследък, Неймар беше включен от Ал-Хилал в техния състав за азиатската Шампионска лига.

Контузията на бразилеца го държи далеч от терените вече близо 1 календарна година. Въпреки първоначалните информации, че той трябва отново да играе до края на паузата за национални отбори през октомври, най-новите информации са че възстановяването му може да продължи дори до началото на 2025 година.

Но това не спира неговия отбор да го включи в състава за престижната надпревара – азиатската Шампионска лига. Правилника на турнира позволява да бъдат сменяни футболисти до 5 дни преди началото на надпреварата като след това не могат да се правят промени до края на груповата фаза. Смяната на играчи след това е възможно по време на зимния трансферен прозорец.

Неймар е изиграл само 5 двубоя за Ал-Хилал в който има 1 отбелязан гол.

Саудитския отбор стартира кампанията в азиатската ШЛ на 17 септември когато се изправят срещу катарския клуб Ал Раян в Доха като Неймар по всяка вероятност няма да е част от двубоя, но може да го видим по нататък в груповата фаза благодарение на картотеката си за турнира.