Неймар мисли да преподпише с ПСЖ, няма да се връща в Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилската звезда смята да остане на "Парк де Пренс"

Звездата на ПСЖ Неймар ще отхвърли потенциалната възможност да се завърне в Барселона през следващата година, твърди „Diario AS“. Капитанът на каталунците Лионел Меси усилено желае завръщането на своя приятел на “Камп Ноу”, а бразилският национал бе постоянно свързан с трансфер в Барса в последните 18 месеца, след като първоначално не искаше да удължава договора си след 2022 година с ПСЖ.

Според последните информации, Неймар е отказал от възможността отново да облече екипа на Барса и ще започне предварителни преговори за удължаване на контракта си с шампиона на Франция. ПСЖ са готови да предложат на 28-годишния нападател нов договор, като Неймар е доволен от възнаграждението, което получава в ммента.

Основният приоритет на ПСЖ обаче е да задържат другата си звезда Килиан Мбапе, който пък няма голямо желание да остане в тима. Освен това Ливърпул и Реал Мадрид имат сериозен интерес към него.

Според написаното в медиите в Западна Европа, Неймар иска да подпише нов 5-годишен договор със същата годишна заплата, която взима към днешна дата на „Парк де Пренс“ – 30 милиона евро. ПСЖ обаче е възможно да принуди бразилеца да приеме по-ниска заплата от около 25 милиона евро, след като навърши 30 години.