Неймар обмислял да спре с футбола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът приемал много тежко негативното отношение към него

Суперзвездата на Пари Сен Жермен и бразилския национален тим Неймар призна в интервю за Gaffer, че бил толкова разочарован от негативното отношение към него, че се замислил дори дали да не сложи край на състезателната си кариера.

Нападателят не разкри кога през главата му са минали подобни мисли, но в медиийното пространство се появиха информации, че това е станало скоро след преминаването му от Барселона в Париж за рекордните 222 милиона евро.

В интервюто 28-годишният Неймар прави уточнението, че вече е успял да изхвърли тези мисли от главата си. Това се случило, когато един ден се прибрал вкъщи и си спомнил цялата тежка работа, която е свършил, за да достигане до това ниво.

“Веднъж стигнах дотам да се чудя дали искам да продължа да играя футбол, тъй като хората не ме харесваха,” споделя бразилецът. “Прибрах се един ден и след това започнах да си спомням всичко, което направих, за да стигна дотук

“Любовта, която изпитвам към футбола, ме успокоява и това ме върна в реалността. Аз съм човек, който лесно се справя с натиска, затова съм №10 в бразилския национален отбор, в ПСЖ и просто съм Неймар.

“Много съм благодарен да представям отбори като ПСЖ и Бразилия. Знам, че трябва да давам 100%, когато играя, защото това очакват всички.“