Неймар ще е на линия за реванша между ПСЖ и Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилската звезда пропусна първия двубой на "Камп Ноу" поради контузия

Треньорът на ПСЖ – Маурисио Почетино, заяви, че възстановяването на Неймар върви повече от добре и се очаква футболистът да е готов за реванша с Барселона в Шампионска лига на 10 март. Бившият играч на каталунците лекува контузия в адуктора, като не е бил на терена от 10 февруари насам.

Неймар пропусна гостуването на Барселона в първия 1/8-финал от Шампионската лига, който Пари Сен Жермен спечели с убедителното 4:1. Участието му в реванша също беше под въпрос, но сега изглежда, че Неймар има голям шанс да е готов за двубоя на “Парк де Пренс”.

„Утре (б.р. – днес) ще направим оценка на футболистите и щ видим колко от тях могат да бъдат готови за мача в събота [срещу Брест за Купата на Франция]. Напредъкът на Неймар е благоприятен. През следващите дни ще имаме повече информация, за да видим дали той може да бъде готов“, коментира Маурисио Почетино след успеха с 1:0 над Бордо в сряда.

Единственото попадение в мача срещу Бордо вкара Пабло Сарабия, като с този успех ПСЖ остава на две точки зад лидера Лил във френската Лига 1.