google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Руският бизнесмен замрази преговорите с Ботев Пловдив на този етап

Руският милиардер Антон Зингаревич се отдалечва от Ботев Пловдив. Той замрази преговорите с “жълто-черните”, стана ясно от писмо на официалния сайт на пловдивчани. В специално съобщение, подписано от Зингаревич, се обявява и причината за замразяването на преговорите.

Ето и какво пише в писмото от Зингаревич до Ботев Пловдив:

За да избегнем още спекулации по темата Ботев Пловдив, призоваваме феновете, медиите и обществеността да се информират за тази сложна текуща процедура и разговори на различни нива от официалния сайт на ПФК Ботев Пд.

1. Благодарни сме на община Пловдив за пълното разбиране и оказано съдействие относно цялостната информация за бъдещото изграждане на стадион “Христо Ботев”. Както и за неговото евентуално управление с грижата на добри стопани.

2. Благодарим на всички фирми, с които водихме разговори и готовността им да сключим бъдещи рекламни договори.

3. Благодарим на всикчи, които бяха с нас през цялото това време – искрени и честни, и ни оказаха съдействие по всички теми, водени единствено от любовта си към Ботев.

4. Искаме да благодарим и на всички фенове и фенски организации, които изразиха своята подкрепа за нашето бъдещо управление.

За да се добие мажоритарният пакет акции от ПФК Ботев Пловдив, в продължение на почти четири месеца ние изградихме нашата мрежа от специалисти – финансисти, юристи, спортни анализатори, като искахме да бъдем информирани възможно най-добре за реалната обстановка в клуба.

Останахме много доволни след решението на членовете на УС на Сдружение Ботев Пловдив за това, че повече от 80% са ни подкрепили в намерението ни да инвестираме в ПФК Ботев Пловдив.

Трябва да отбележим, че в последните дни членове на борда на УС на Сдружение Ботев предприеха действия, несъгласувани с нас и против нашия имидж. А именно:

– Пращане на имейли на адреси, които нямат нищо общо с моята дейност, целящи неетичен начин за водене на бизнес преговори.

– Разпространяване на информация пред медиите относно назначаване на хора в бъдещия борд на директорите.

– Не професионалното поведение на член от УС на Сдружение Ботев Пловдив, позволяващ си да пише и дава предложения в разрез с нашите разговори на нашия екип от юристи

– Днес отново получихме официален имейл от УС на Сдружение Ботев Пловдив със съответните изисквания, като една от тях е отново за придобиване на 10% от акциите, което предполагам е продиктувано от желанието на самите членове, съгласувано с техните финансисти и юристи.

Пишем това обръщение до всички фенове на ПФК Ботев Пловдив водени от позицията си да има яснота и прозрачност относно проведените преговори.

Категорично искаме да отбележим, че към този момент, получавайки това отношение, ние сме поставени в позиция да замразим бъдещите си преговори за придобиване на мажоритарния пакет акции и инвестиции в ПФК Ботев Пловдив.

Пожелаваме весели и светли празници на всички ботевисти.

С уважение, Антон Зингаревич