Ница поиска Миралем Пянич от Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шави иска да задържи Пянич на "Камп Ноу"

Според информация на френското издание Foot Mercato, отборът на Ница иска да привлече босненския халф Миралем Пянич. Полузащитникът на Барселона е в контакт с клуба от Лига 1, но заплатата му може да създаде проблем за “червено-черните”.

Кариерата на Миралем Пянич тръгна надолу, откакто се присъедини към Барселона от Ювентус в странна сделка, при която Артур Мело се премести в Торино. Нито една от четирите страни не спечели от този трансфер, като Пянич се превърна в играч, който има епизодични прояви. След като не успя да си спечели място в състава пир Роналд Куман, Барселона даде под наем 32-годишния играч на Бешикташ миналото лято. И докато Пянич играеше доста редовно за турския клуб, той се завърна в Барселона с по-несигурно бъдеще от всякога. Последните информации твърдят, че той ще остане на “Камп Ноу” и след летния трансферен прозорец. като Шави Ернандес намеква за същото.

Решението на Барселона да даде под наем Нико на Валенсия беше принудено от избора да задържи Пянич като резерва на Серхио Бускетс. И опитният полузащитник трябва да играе за Барселона срещу Реал Сосиедад в неделя. Но отборът на Ница ще се опита да си осигури услугите му с късна оферта това лято. Клубът от Лига 1 вече е започнал да изкушава Пянич да се премести на стадион “Алианц Ривиера”.