Нидерландия и Германия в сблъсък за първото място в група 3
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двете нации ще си оспорват първото място в група 3 от лига „А“.

Нидерландия приема Германия на Йохан Кройф Арена в Амстердам в мач който може да определи кой ще спечели група 3 от най-елитната група на национални отбори. „Лалетата“ стартираха с убедителна победа с 5-2 срещу Босна и Херцеговина преди няколко дни и определено ще бъдат в много добро настроение преди предстоящия сблъсък.

От своя страна, Германия също вкараха 5 гола в първия си двубой от лигата на нациите през настоящата година като обаче за разлика от Нидерландия, те не допуснаха нито 1 и разбиха Унгария с 5-0 в Дюселдорф.

Без никакво съмнение, тези 2 държави са най-качествените в група 3 и една от двете нации ще спечели групата като предстоящия двубой може да ни даде отговор кой ще бъде фаворит за това.

Коефициентите за победа са напълно изравнени в настоящия момент като се оценяват на около 2.60, а равенството изглежда най-малко вероятният завършек на срещата като според сайтовете за залози шанса за това да се случи е 3.4 към 1.

Българските почитатели ще имат възможността да гледат срещата по Диема Спорт 3 като тя стартира точно в 21:45 часа българско време.