Нидерландска бригада ще свири реванша между Левски и Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Алард Линдхут е ръководил една среща на роден тим - националите ни до 17 години срещу Сърбия, а Асен Митков, който сега защитава цветовете на Левски отбеляза второто попадение

Реванша от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите между Айнтрахт Франкфурт и Левски е поверен на нидерландска съдийска бригада, информираха от европейската футболна централа. Главен арбитър на двубоя който ще се играе на 31 август от 21:30 часа в германския град ще бъде Алард Линдхут, негови асистенти ще бъдат Роджер Хониг и Патрик Иниа. За четвърти рефер на двубоя е определен Сандер ван дер Ейк, който също е от Нидерландия.

Досега 35-годишният Линдхут е ръководил само една среща на роден тим – евроквалификация на националния отбор на България до 17 години с тима на Сърбия, в който малките “лъвчета” побеждават с 2:0 съседите преди близо две години като гости в Стара Пазова. Тогава титуляр в тима на България е настоящият халф на Левски Асен Митков, който вкарва втория гол за българите.
До момента той е бил четвърти съдия на престижни мачове в Шампионската лига, като Байерн Мюнхен – Барселона (2:0), Челси – Милан (3:0), Атлетико Мадрид – Брюж (0:0).