Никола Илиев: Не съм се колебал да избера ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тази крачка е много важна за мен, защото минавам от юношеския в мъжкия футбол", обясни той.

Талантливият нападател Никола Илиев бе официално анонсиран като ново попълнение на ЦСКА 1948.

Родният национал обяви, че има амбицията да стане шампион на България с “червените” и добави, че изобщо не е обмислял дали да акостира в редиците на столичния клуб под наем за един сезон от Интер.

„Искам да благодаря за топлото посрещане. Чувствам се перфектно в клуба, ще дам всичко от себе си, за да радвам феновете на отбора. Честно казано – не ми беше трудно да взема това решение. Тази крачка е много важна за мен, защото минавам от юношеския в мъжкия футбол. Както на отбора, така и моите амбиции са големи и искам да спечеля първенството и да стана шампион на България. Не искам да коментирам за офертите от другите отбори. Предложиха ми добра оферта, приех я, защото искам да се развивам в мъжкия футбол”, заяви Илиев.

„Основното нещо, на което се научих в Италия, е дисциплина. Има сериозна конкуренция в отбора, мога да играя във всички предни позиции, но най-добре се чувствам зад нападателя. Нямаше колебания от моя страна дали да подпиша. Предложиха ми добра оферта, мисля, че беше преди около две седмици. Не съм се колебал”, разкри нападателят.

“В началото ще ми трябва малко време да се адаптирам, но не мисля, че ще имам проблем с това. Имам доста тренировки с първия отбор на Интер и един от идолите ми е Лаутаро Мартинес. От него се опитвах да попивам най-много. Поддържам контакт с футболистите на Интер. Помагат ми, за което много съм им благодарен”, сподели младокът.

“Може би мачовете с Ботев Пловдив ще бъдат по-специални, защото преди съм бил в този отбор, но няма да бъде нещо много по-различно. Конкуренцията не ме притеснява, дори напротив. Конкуренцията те прави по-силен. Не гледам много българското първенство. Ще ми трябва малко време за адаптация”, завърши Никола Илиев.