Никола Илиев все по-близо до завръщане в България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Родният национал е отказал да играе под наем в Серия А

Обещаващият футболист на Интер и един от големите таланти на българския футбол – Никола Илиев, не е приел предложение на отбор от Серия “А”, информира специализираният за “синьо-черните” сайт fcinter1908.it. Към Илиев е имало оферта от Верона за наем на родния национал за следващия сезон, но офанзивният играч е отказал това предложение.

Твърди се, че Никола Илиев със сигурност няма да остане в Италия през новата кампания, а ще отиде да играе в чужбина. Много е вероятно юношата на Ботев Пловдив да се завърне в българския шампионат, като в последните седмици е свързван с преминаване в ЦСКА, а “канарчетата” също имат интерес към него.

Клубове от други първенства също следят Илиев. Българският футболист ще трябва да взима важно решение за бъдещето си, за да продължи да просперира.

19-годишният Илиев, чийто контракт Интер до лятото на 2025-а, все още няма мач за първия състав на клуба, но за сметка на това е записал 58 мача с 16 гола и 14 асистенции за Примаверата на “нераздурите”. Никола Илиев има и осем срещи с фланелката на България.