Никола Спасов освободил Енцо, отрече за контакт с Иван Стоянов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на Монтана Никола Спасов обяви, че френският нападател Енцо Челестине, който беше на проби в тима от северозападния град, няма да подпише договор.

В същото време бившият нападател на Локомотив (София) и Черно море отрече клубът от “Огоста” да е влизал в контакт с напусналия Етър Иван Стоянов.

“Момчето, което беше на проби го освободихме, няма такова нещо, че сме в контакт с Иван Стоянов,” заяви босът на Монтана. “Добър футболист, но не сме говорили с него. Аз поне не знам.“

В същото време Спасов заяви, че отборът му е показал лоша дисциплина, получавайки два червени картона и това му е попречило да се бори за трите точки в двубоя с Царско село.

Гостуването на столичния тим завърши 0:0.

„Една точка не може да замести три,” заяви Спасов, който преди няколко месеца водеше именно Царско село. “Аз просто исках да вземем пълния комплект. Не бяхме дисциплинирани, ще разговаряме през седмицата с футболистите, но в крайна сметка сме доволни от точката.

„Приятно ми беше да се върна тук на Царско село. Нямах по-малко желание от предния мач. Емоцията за мен в случая е една.

„Момчетата издържаха и психически и физически, наредиха се максимално добре, нямам забележки. Естествено направихме 1-2 пропуска в последните минути, но това е нормално. Може би заради това раздаване и отношение към мача, късметът натежа към нас.

„Приятно ми беше да се върна тук на Царско село. Нямах по-малко желание от предния мач. Емоцията за мен в случая е една.”