Николай Киров бесен от играта на Берое в контролата с Янтра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм доволен по никакъв начин. Не съм доволен от отношението", заяви треньорът на заралии

Наставникът на Берое Николай Киров остана разочарован от играта на своите възпитаници в контролата с Янтра, завършила 0:0. Треньорът на заралии разкри, че се очаква към тима да се присъединят още три нови футболисти. Иначе най-вероятно последните две нови попълнения – Сана и Бубакар Траоре, няма да са готови документално за мача с ЦСКА на 12 февруари.

“Нищо общо с контролите, които имахме до този момент в Турция. Проведохме сериозен разговор на полувремето още. Не съм доволен по никакъв начин. Не съм доволен от отношението. Днес не видяхме нищо. Не видяхме нищо от това, което тренирахме. Трябва да има промяна на отношението. Разговорът с футболистите ще е кратък. Започваме да се готвим за следващия мач“, коментира Киров.

„Очакваме още трима футболисти. Eдиният мисля, че днес е кацнал. Другите двама се уточняват нещата с френския отбор и начинът на преотстъпване“, добави треньорът на Берое. Очаква се заралии да вземат под наем двама футболисти от Сошо.

„Имаме двама човека, които документално са в процедура на изваждане на работни визи и най-вероятно няма да са готови за първия двубой. Има футболисти, които по обективни причини няма да могат да вземат участие в първия мач срещу ЦСКА.“

„Целта на отбора остава място в първите 10. Затова ще се борим. Имаме сериозен противник. С равни точки сме със сериозен противник. Дали ще се получи, първенството ще го покаже”, добави Киров.