Николай Костов: Всичко влиза в плановете ни, дори и продължения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Знаем срещу кой играем, ще положим усилия да елиминираме Айнтрахт", закани се наставникът на "сините".

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, сподели очакванията си от реванша с Айнтрахт Франкфурт на официална пресконференция.

Ако “сините” успеят да сторят чудото и елиминират германския тим, ще влязат в групите на третия по сила европейски клубен турнир Лигата на конференциите.

Първият двубой между столичния гранд и “орлите”, който се проведе на Националния стадион “Васил Левски”, завърши при драматично равенство 1:1.

“Изказвам съболезнования за починалите наши фенове в катастрофата след първия мач на близки и роднини от треньорския щаб и името на нашия отбор. Първият мач на нас ни дава основание да вярваме повече в нашите възможности. Самите наши играчи осъзнаха това и се надявам утре да положим максимални усилия не да изиграем добър мач, който няма да остане в историята, а да положим усилия да елиминираме Айнтрахт Франкфурт. Знаем срещу кой играем”, коментира Костов.

“Ние се повлияхме от емоциите, тъй като те са приятни. При такава атмосфера играхме нелош футбол и това е основното нещо, което ще даде дух на нашите играчи. Усещам спокойствие у тях и няма да бъдем така напрегнати както в първия мач”, продължи той.

“Концентрирани сме да се представим максимално добре. Не искам да бъдем зависими от неприятностите на нашия съперник. Възлагаме задачите, които имаме след анализите. Имахме достатъчно време да се подготвим за разлика от Айнтрахт. Те играха, докато ние почивахме и тренирахме. Въпросът е как да се справим с фланговата игра на противника. Получихме доста неприятности по левия наш фланг. Взели сме мерки как да предотвратим неприятностите за нашия отбор”, разкри Ники Костов.

“Не е тайна за никой, че нашата игра е базирана на фланговите ни атаки и количествата нападения по фланговете. Те са взели решение да ни противодействат, така и ние сме взели. Големият въпрос е как опазим великия Гьотце. Той е навсякъде, от него излиза творчеството на Айнтрахт и е навсякъде”, анализира специалистът.

“Жълтата екипировка ще ни бъде утре. Това е една от изненадите. Всеки готви отборът си да изненада противника. Винаги търсим да уловим моменти, с които да затрудним противника. Не може да разказваме тези неща. Не мисля и че има смисъл да се говори много преди този мач. Подготвени сме достатъчно добре. Всичко влиза в плановете ни, дори и продължения. Това е елиминационен мач и сме готови за 120 минути и дузпи”, каза още Николай Костов.