Николай Михайлов се извини на феновете на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свалям шапка на привържениците, които отново сътвориха една уникална европейска вечер", заяви Михайлов

Капитанът на Левски Николай Михайлов даде първо интервю след отпадането на тима от Хамрун Спартанс. Вратарят призна грешките си и се извини на “сините” фенове. Михайлов заяви, че Левски има три трофея, за които започва битка до края на сезона – титлата в първенството, Купата на България и Суперкупата.

“Истината е, че болката, разочарованието и шокът най-вече са много големи след четвъртък. Наистина още не мога да определя какво се случи в целия ход на двубоя. Ако трябва да върна лентата назад, малшансът беше с нас още от първата минута, до последната изпълнена дузпа, за което горчилката и шокът са невероятни. Според мен с оглед първите три мача изиграни в Европа – двата срещу ПАОК и гостуването в Малта показахме, че може да играем добър футбол, но точно в този ден нещата не се получаваха така, както ние искахме и в атакуващ, и в дефанзивен план. Най-голямото съжаление и болка за мен е, че разочаровахме нашите фенове. Мен много ме боли заради това””, заяви Михайлов.

Михайлов заяви, че и при двата гола във вратата му е имало огромен малшанс. “Когато съдбата е срещу теб, нищо не можеш да промениш. Видяхте, че в продълженията имахме шанс да отбележим гол, но не успяхме”, сподели вратарят.

Капитанът на Левски заяви, че има огромна съдийска грешка, което е една от причините за втория гол. Михайлов обаче не даде надежди на феновете, че мачът мжое да се преиграе.

“Факт е, че мачът не се разви добре нито за мен, нито за моите съотборници. Аз нося вина за това. Искам да се извиня на нашите фенове и на всички левскари. Футболът е такъв, животът е такъв, никой не е искал да се случи по този начин. Свалям шапка на привържениците, които отново сътвориха една уникална европейска вечер. Те демонстрират своята любов всеки ден. Има и такива мачове. Няма какво друго да направиш освен да се извиниш”, сподели капитанът на столичния тим.