НКП: Оставете Интернет живота поне за малко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Приканваме всички да бъдем внимателни, умни и да не даваме повод за нови наказания, защото клубът ни е беден и на ръба на оцеляването", написаха от организацията.

Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) излезе със специален призив преди срещата-реванш срещу Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

Ето и какво бе написано от НКП:

“В четвъртък Левски играе в Европа! Противникът е Апоел Беер от Израел. Стадион “Георги Аспарухов” и пълните му трибуни имат своята значима роля за изхода от мача.

Националният клуб на привържениците отново приканва всички да бъдем внимателни, умни и да не даваме повод за нови наказания, защото клубът ни е беден и на ръба на оцеляването.

Всички трябва да сме изрядни, за да си спестим санкции.

Не носете артикули и не демонстрирайте татуировки със забранени символи. Не нарушавайте реда и подкрепете Левски страстно от първата до последната минута!

Не философствайте във фейсбук и оставете Интернет живота поне за малко. Той няма да избяга. Когато се върнете в него мислете кой и как ви облъчва и манипулира с лъжи и интриги. Каква е целта му, целта и, целта им?

Любимият тим има нужда от помощ, а най-добрата я дава синият фен.

Само Левски и победа в четвъртък!”.