Ноа Сонко Сундберг е наблюдаван от Лестър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лестър е изпратил съгледвачи да наблюдават няколко гамбийски защитника, като Сонко Сундберг попада сериозно в радарите на „лисиците“

От Лестър проявяват интерес към бранителя на Левски София – Ноа Сонко Сундберг, информира гамбийският спортен журналист Фодей Мане, който първи съобщи за преминаването на младежкия национал на Гамбия Сейни Санянг в ЦСКА-София.

Шампионът на Англия от 2016 година е изпратил съгледвачи да наблюдават няколко гамбийски защитника, като Сундберг е попаднал в радарите на „лисиците“. Ако се стигне до преминаване на “Кинг Пауър Стейдиъм”, то централният бранител на 27-кратните шампиони на България ще се конкурира с някогашния играч на Манчестър Юнайтед – Джони Еванс, както и Вут Фаес и Хари Сутър.

Гамбийският журналист споделя още, че френският Страсбург също проявява интерес от услугите на Ноа Сонко Сундберг. Клубът се готви за сериозно обновяване и подсилване на състава си, след като бе погълнат от консорциума „Clearlake Capital“, който през лятото на миналата година закупи контролния пакет акции на Челси.