Нотингам Форест постави цена на Морган Гибс-Уайт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубът се примири, че голямата им звезда може да напусне

Нотингам Форест са постигнали решение относно цената на Морган Гибс-Уайт. ,,Червените” ще искат минимум 40 милиона паунда за един от най-добрите си футболисти.

Клубът от Ийст Мидландс претърпява доста хаотично начало на летния трансферен прозорец, като фокусът им беше върху това да избегнат нарушаване на разпоредбите за устойчива печалба на Висшата лига. Въпреки привличането на новото попълнение от Нюкасъл Юнайтед – Елиът Андерсън, Форест успя да генерира достатъчно средства чрез продажба на няколко играчи за да премине минусовата граница.

В резултат на това може те ще могат да довършат това трансферно лято, по-спокойно, тъй като Форест оттогава подсили своите редици с привличането на защитника на Фиорентина – Никола Миленкович. Въпреки това, те неизбежно ще трябва да се справят с постоянни спекулации относно някои от ключовите си играчи, особено Мурийо и Гибс-Уайт.

Тотнъм имат отдавнашен интерес към Гибс-Уайт, който би им помогнал на клубът да подобри местната квота от играчи родени на острова, защото няколко такива футболисти напуснаха. Според Football Insider, ,,шпорите” ще трябва да платят поне 40 милиона паунда, ако искат да подпишат с Гибс-Уайт преди края на август.