Нов в Дортмунд е амбициран да спечели титлата в Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият вече футболист на Байерн Мюнхен - Никлас Зюле, вярва, че "жълто-черните" могат да прекъснат шампионската серия на "баварците".

Снажният централен защитник – Никлас Зюле, който от следващата кампания в Бундеслигата ще защитава фланелката на Борусия Дортмунд, е уверен, че “жълто-черните” могат да спрат хегемонията на Байерн Мюнхен и да триумфират с шампионската титла в първенството.

„Разбира се, че вярвам, че можем да станем шампиони. Взех решението да подпиша с Борусия с ясното съзнание и напълно убеден в това“, сподели бранителят пред “Sport Bild”.

„Вълнението, когато съм играл срещу Борусия Дортмунд, винаги е било голямо. Вторият ми мач в Бундеслигата, когато бях на 17 години, беше в Дортмунд и получих няколко минути. От тогава Дортмунд винаги е бил някак специален за мен. Затова сега изпитвам силно чувство на очакване“, добави Зюле.

„Плановете на Борусия за мен ме впечатлиха. Клубът иска да направи следващата крачка с мен, а това е точно каквото искам и аз. Целите са високи. Разговорът не беше за пари дори за секунда, а аз бързо осъзнах какво искам да направя“, каза още Никлас Зюле.