Нов в Дортмунд се ядоса на критиките, че е мързелив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Знам какво мога да правя и какво мога да подобря, но не мога да бъда обвиняван в липса на желание", категоричен е Никлас Зюле.

Снажният централен бранител Никлас Зюле, който се присъедини към Борусия Дортмунд през лятото, даде мнението си за критиките, които го изкарват, че е мързелив.

Както е известно, германският национал се присъедини към “жълто-черните” със свободен трансфер, след като договорът му с Байерн Мюнхен изтече.

„Какво мога да отговоря на това. Ако бях мързелив, нямаше да достигна до това ниво след толкова сериозна контузия“, заяви Зюле пред германското издание “Ruhr Nachrichten”.

„Хората, които го казват, виждат Никлас Зюле като човек, който признава, че обича да яде бургер и да пие бира. Но какво? Мислите ли, че останалите професионални футболисти не го правят. Те просто не говорят за това. Аз съм доста затворен човек, който не се мисли за прекалено важен и който не взима професионалния бизнес чак толкова супер сериозно, но който има здравословен поглед върху всичко. Бъдете сигурни, че когато съм на терена, на тренировка или мач, няма нищо по-важно за мен от футбола. Абсолютно нищо“, продължи той.

„С опита, който натрупах в последните години, вече знам, че не мога да се харесам на всички. Аз съм такъв какъвто съм и не искам да съм различен. Скоро ще навърша 27 години и натрупах опит от зоната на изпадащите до титла в Шампионската лига. Знам какво мога да правя и какво мога да подобря. Но не мога да бъда обвиняван в липса на желание или мързел“, каза още Зюле.