Нов в Левски трябва бързо да сваля килограми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мароканецът Рерас записа първи минути за Сините в спаринга със Спортист (Своге)

Най-новото попълнение на Левски – Файсал Рерас, ще трябва бързо да се раздели с няколко килограма ако иска да претендира за място в състава на Сините през пролетния дял на Първа лига.

Мароканецът, който беше привлечен миналата седмица, направи неофициален дебют за тима на Славиша Стоянович, появявайки се през второто полувреме на контролата с втородивизионния Спортист Своге, в която Левски се наложи с минималното 1:0.

Наставникът на Сините обаче остана крайно недоволен от показаното, заявявайки, че Рерас е далеч от оптималната си форма заради наднормено тегло.

„На някои позиции имаме конкуренция, но на други нямаме,” заяви Стоянович. “Рерас има излишни килограми. Трябва по-бързо да ги свали, за да влезе във форма.”

27-годишният юноша на Стандарт (Лиеж) Рерас пристигна с много добри препоръки.

Според тях той може да бъде използван както в лявата, така и в дясната зона на отбраната. Бил силен с двата крака, но използвал предимно десния. Играел добре с глава и имал голмайсторски умения.

Босът на Левски допълни, че все още няма яснота каква ще е съдбата на дошлите на проби футболисти.

“Луи Нганиони и Дилън Джордж? Ще се видим с г-н Сираков в следващите дни и ще обсъдим какво ще се случва с футболистите, които са на проби,” коментира Стояновч.