Нова декларация на “Офендърс”, вече не са част от Сектор Г
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фракцията обяви, че ще продължи да прави живота на "изконните врагове от Подуене" труден

Фракцията Offenders, която преди няколко дни публикува язвително изявление срещу политиката на Гриша Ганчев в ЦСКА София, излезе с нова декларация.

От нея става ясно, че членовете на групата застават зад думите си, които предизвикаха вълни от възмущение сред други привърженици на Червените.

В същото време обаче става ясно, че “Oфендърс” повече няма да вземат участие в хореографията и всичко, случващо се в Сектор Г.

Ето и цялата декларация:

Verba docent, exempla trahunt!

От създаването си като група и докато сме на този свят, единственото верую в нашия живот е и ще продължава да бъде ЦСКА София. Поради тази причина и масовите внушения по наш адрес в общественото пространство – а именно, че сме против любимия си клуб и неговото ръководство, отказваме да бъдем въвличани в тези несъществуващи сценарии. Стоим зад казаното до момента, зад всяка една наша дума и въпрос и не смятаме, че има за какво да се извиняваме или оправдаваме.

Обърнахме внимание и на тоновете отпадъчна енергия и клетви, които всякакви капацитети – обикновени едноклетъчни, редови тролове, безгръбначни анал(л)изатори, журналисти на абонамент, изпълзялата от нафталина психичноболна натура Г.А., както и всички останали знайни и незнайни покемони и герои от приказките изхвърлиха към нас. Благодарим ви, господа, но държим доста на хигиената си и не смятаме да мърсим повече личното си пространство с нечистоплътните ви словоблудства. За легендите на ЦСКА – само и единствено уважение!

Наясно сме, че живеем във времена, когато достойнството, характерът и собственото мнение са нещата, които се ценят най-малко в обществото от безгръбначни. За това и не приемаме да бъдем поучавани от хора, в чийто живот винаги някой друг е виновен за техните собствени провали, а самите те никога нямат топките да бъдат истински щастливи и да вземат това, което искат от него. И категорично отказваме да бъдем учени на морал от фотосинтезираща и сервилна аморфна маса.

На обратния полюс на всичко написано до момента искаме да благодарим на всички наши братя, приятели и обикновени хора, които вникнаха в нашите думи, проумяха ги такива, каквито са и ни подкрепиха. Заради вас единствено ще ни е неприятно, когато обявим и последния извод от всичко, казано до сега.

Считано от днес, нашата група преустановява своята организационна дейност за “Сектор Г” – направа на хореографии, организиране на трибуната, разпяване и т.н. Нямаме намерение обаче да ходим където и да е другаде, а Армията си остава нашият дом. Запазваме правото си да продължим да правим живота на нашите изконни врагове от Подуене труден, бранейки собствената си чест както намерим за добре! А на останалите пожелаваме много красиви и успешни спектакли по трибуните!

Semper Fidelis!