Нова версия за Роналдо – Атлетико (Мадрид)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дюшекчиите търсят купувач на Гризман, за да финансират трансфера

Престижният Тhe Times съобщава, че испанският Атлетико (Мадрид) е обявил Антоан Гризман за продан, надявайки се, че с получените приходи ще има шансове да привлече португалската суперзвезда Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед.

Аржентинският наставник на Атлети Диего Симеоне иска да опита да подсили състава си с CR7 oще това лято, но за целта е необходимо да олекоти сметката на тима за заплати.

Френският национал Гризман е на прага на втората година от двегодишния си престой под наем в испанската столица, като следващото лято “дюшекчиите“ са длъжни да платят на Барселона 34 милиона паунда за правата му.

Атлетико вече е предложил Гризман на няколко клуба, сред които френският гранд Пари Сен Жермен, но на този етап няма деклариран интерес.

Заплатата на фрнцузина е 300 хиляди паунда на седмица, като Атлети иска да използва парите, спестени от договора му за привличането на Роналдо.

Кристиано печели по 360 хиляди паунда на седмица на „Олд Трафорд“, но според запознати той бил готов да приеме до 30-процентно намаление на възнаграждението си.

Роналдо изглежда твърдо решен да играе в Шампионска лига през следващия сезон и след като Челси прекрати интереса си към него, Атлетико изглежда отличен вариант.

Не е за подценяване и фактът, че партньорката на португалеца – Джорджина Родригес, също иска да се върне в Испания.