Betano очаква успех на Атлетико Мадрид срещу Валенсия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дюшекчиите" ще се стремят да затвърдят добрата си форма с успех над "прилепите"

Непобеден у дома в Ла Лига повече от година, може да се вярва, че Атлетико Мадрид ще вземе трите точки, когато тази вечер посрещне тима на Валенсия срещу Естадио Чивитас Метрополитано. Букмейкърът Betano дава солидно предимство на тима на Диего Симеоне. В betano онлайн спортни залози коефициентът за успех на мадридчани е 1.57, докато ставката за победа на Валенсия е 6.30. Изглежда малко вероятно “прилепите” да надвият съперника си в Мадрид.

Момчетата на Диего Симеоне си осигуриха полуфинал за Купата на Краля с домакинска победа с 1:0 над Севиля в средата на седмицата. Атлетико обаче има проблеми в защита, тъй като допуснаха гол в осем от 10 домакински мача в Ла Лига и ще бъдат трудно притиснати да накарат намиращия се във форма нападател на Валенсия Уго Дуро да бъде тих за 90 минути. 24-годишният футболист вкара деветия си гол в лигата през кампанията при домакинската победа на Лос Че с 1:0 над петия в класирането Атлетик Билбао миналата седмица, правейки услуга на “дюшекчиите” в надпреварата за топ 4.

Отборът на Рубен Бараха беше ужасен при пътуванията си по-рано този сезон, но спечели последователни победи като гост през последния месец, за да се издигне до седмо място в таблицата. Все пак Атлетико е фаворит на Betano да грабне трите точки в неделя. Мадридският гранд ще бъде устремен към нова победа и предстои да видим дали Валенсия може да спре тима на Диего Симеоне.