Арсенал е пред Ман Юнайтед в битката за подписа на Митома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" искат да се подсилят с японския национал от Брайтън

Според испанската медия Fichajes, Арсенал води в битката за подписа на Каору Митома следващото лято и е пред отбори като Манчестър Юнайтед в надпреварата за японския национал. 26-годишният нападател на Брайтън може да получи големия си трансфер през следващия сезон, като има вероятност да се включат още клубове в надпреварата за услугите му.

Микел Артета подбира внимателно състава си и вече е започнал да планира следващия сезон. Има няколко области, които мениджърът би искал да подсили и обнови, като крилата са една от онези критични позиции, за които мисли.

Педро Нето остава твърда цел за Артета, особено заради възможността да играе и на двете крила. И все пак, има чувството, че Арсенал може да има някои резерви към звездата на Вълците след честите му контузии през последните години. Едва ли има яснота кой Артета смята за своя приоритетна цел, но Каору Митома също присъства в списъка на испанеца. 26-годишният нападател превзе Висшата лига с изявите си под ръководството на Робърт Де Зерби в Брайтън.

Манчестър Юнайтед също има интерес към Митома. Ерик тен Хаг иска да намери подходящ заместник на Санчо.Червените дяволи проявяват интерес към Митома от много месеци и се считат за претенденти за 26-годишния футболист на Брайтън. Според информациите обаче Арсенал е с по-голям шанс да се подсили с японския национал.