Новата бразилска перла на Левски вече е в София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дарлан ще бъде второто ново попълнение на Левски за това лято

Считаният за сигурен нов футболист на Левски – бразилският халф Дарлан, пристигна на Летище София в неделя. Той говори пред колегите от Дарик Радио, като се очаква скоро да подпише своя договор със “сините”.

Бразилецът ще се превърне във второто ново попълнение на Левски за това лято. Клубът от “Герена” през тази седмица привлече Асими Фадига.

По-рано днес бразилският играч се сбогува с досегашния си тим Гремио с емоционален пост в социалните мрежи. Преди дни пък феновете на Гремио изразиха недоволство, че от клуба позволяват на футболиста да напусне като свободен агент.

Дарлан ще е 6-ият футболист на „сините“ с паспорт извън Европейския съюз след сънародниците си Цунами, Уелтон, Роналдо и Рикардиньо, както и Хосе Кордоба от Панама. В групата за среша от Първа лига могат да попадат 5-ма такива играчи, така че предстои да видим как ще процедират от “Герена”.

Освен за Гремио, Дарлан е защитавал цветовете на Жувентуде и Шапекоензе. За 25-годишния халф излизането в Европа е шанс да разгърне потенциала си, а и след време да заиграе в по-силно първенство, ако блести в efbet Лига с екипа на Левски.