Новата перла в селекцията на Лудогорец е уреден за мача с Мидтиланд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Лудогорец картотекира за двубоя с Мидтиланд в сряда най-новата перла в селекцията си Елвис Ману. Бившият футболист на Фейенорд е изостанал доста в подготовката, тъй като не е играл от декември миналата година. Но явно това, което Ману показва в тренировките, е накарало Павел Върба да го вземе в разширената група за така важния мач с шампиона на Дания.

Впечатление в съперника на “орлите” правят две неща. Едното е, че с картотека се е сдобил българският национал Божидар Краев, а другото е свързано с бразилската звезда на датчаните Евандер. Халфът, който е контузен и не игра в контролата с Хамбургер, също е в групата за двубоя на “Хювефарма Арена”, съобщава „Меридиан мач”.

Бранителят на Лудогорец Козмин Моци пък ще е на линия за сблъсъка в сряда. Румънският защитник получи травма в последните минути на мача с Черно море. След оказаната му лекарска помощ той стисна зъби и доигра срещата на “Тича” В центъра на отбраната наставникът на Лудогорец Павел Върба няма никакъв избор – разполага само с Моци и Драгош Григоре.

В момента двамата румънци нямат алтернатива, защото Георги Терзиев е контузен. Българинът ще бъде в лазарета поне още месец. Той лекува разтежение на бедрен мускул. Въпреки недостига на хора в центъра на отбраната, от щаба на разградчани не пожелаха да разкрият дали скоро ще бъде привлечен друг защитник.