google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ботев Пловдив ще разчита на 12 юноши за визитата на шампионите

Отборът на Ботев Пловдив ще стартира подготовка за втория полусезон на 6-и януари. За момента няма яснота кой треньор ще изведе “канарчетата” за първо занимание, след като договорът на сегашния наставник Стефан Стоянов е до края на 2020 година. Очаква се след преговорите с руския бизнесмен Антон Зингаревич да стане ясно кой ще бъде новият треньор на “жълто-черните”.

На Ботев им предстои още един двубой до края на 2020 г. “Канарчетата” гостуват на Лудогорец в отложен мач през уикенда. Четирима футболисти обаче ще пропуснат двубоя заради натрупани картони – Маркиньос Педроса, Мишел Еспиноса, Филип Филипов и Джонатан Перейра.

Стефан Стоянов няма да може да разчита също на Тодор Неделев и Атанас Илиев, които не взеха участие и в двубоя с Берое, загубен с 0:3 в събота.

В такъв случай наставникът на Ботев Стефан Стоянов ще включи в групата 12 от юношите на клуба. Единствените играчи с опит в състава ще бъдат Славчо Шоколаров, Виктор Генев, Мите Цикарски, Салиф Сисе и вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев.