Нови поблеми за Ботев Пловдив преди гостуването на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ботев Пловдив ще разчита на 12 юноши за визитата на шампионите

Отборът на Ботев Пловдив ще стартира подготовка за втория полусезон на 6-и януари. За момента няма яснота кой треньор ще изведе “канарчетата” за първо занимание, след като договорът на сегашния наставник Стефан Стоянов е до края на 2020 година. Очаква се след преговорите с руския бизнесмен Антон Зингаревич да стане ясно кой ще бъде новият треньор на “жълто-черните”.

На Ботев им предстои още един двубой до края на 2020 г. “Канарчетата” гостуват на Лудогорец в отложен мач през уикенда. Четирима футболисти обаче ще пропуснат двубоя заради натрупани картони – Маркиньос Педроса, Мишел Еспиноса, Филип Филипов и Джонатан Перейра.

Стефан Стоянов няма да може да разчита също на Тодор Неделев и Атанас Илиев, които не взеха участие и в двубоя с Берое, загубен с 0:3 в събота.

В такъв случай наставникът на Ботев Стефан Стоянов ще включи в групата 12 от юношите на клуба. Единствените играчи с опит в състава ще бъдат Славчо Шоколаров, Виктор Генев, Мите Цикарски, Салиф Сисе и вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев.