Новият бос на Ботев Пловдив реши: Тодор Неделев остава “канарче”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на "жълто-черните" няма да напуска клуба през зимата

Плеймейкърът на Ботев Пловдив Тодор Неделев няма да напуска клуба – решението е взето от новия бос на отбора Антон Зингаревич и приближените до него. Шефовете на клуба са категорични в тезата си да не се разделят с плеймейкъра си, пише Gong.

Тошко Неделев е бил предлаган на футболни мениджъри да бъде трансфериран в Турция, но той ще продължи да носи екипа на Ботев и през пролетта. Причината за становището от „силните хора” в Коматево е, че те смятат Неделев са много качествен играч, който с опита си ще спомогне на отбора за по-силни резултати, така че на този етап той няма да бъде трансфериран в друг клуб.

Агентите на няколко пъти са изявили желание да се свържат с новите шефове на „жълто-черните”, като е имало доста позвънявания, но към този момент той остава “канарче”.

В същото време Ботев Пловдив готви мащабна селекция и вече договори шестима нови играчи, които ще дойдат с новия треньор.

През пролетта “жълто-черните” ще се стремят да постигнат доста по-добри резултати, след като тимът се отправи към зимната пауза, заемайки 12-ото място в efbet Лига със само 14 точки от 16 изиграни мача.