Новият (Джон) Барнс попадна в радара на Юрген Клоп
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионът Ливърпул проявява сериозен интерес към направилия страхотен сезон с Лестър Харви Барнс като мениджърът Юрген Клоп иска да засили конкуренцията в халфовата си линия, твърди “Мирър”.

22-годишният Барнс прикова вниманието върху себе си с постоянните си изяви с екипа на Лисиците през завършващия днес сезон. Бързоногото крило се отчете и със 7 гола и 9 асистенции във всички турнири през този сезон.

Съименникът на една от най-обичаните фигури в историята на Ливърпул – Джон Барнс, може да играе успешно като ляво крило, но и като офанзивен полузащитник зад нападателите.

Новият (Джон) Барнс попадна в радара на Юрген Клоп 1

Любимецът на феновете от “Анфийлд” Барнзи също правеше фурор по левия фланг и бе препочитания партньор на някои от най-изявените голмайстори на Ливърпул през 80-те и 90-те години на миналия век.

Уменията на Харви отдавна бяха забелязани от специалистите на Острова и той има мачове в юношеските национални отбори на Англия (U-18, U-19 и U-21).

Роденият в Бърнли Барнс укрепна физически, изигравайки доста мачове под наем в МК Донс, Барнзли и Уест Бромич между 2017 и 2019 година, като в тях реализира повече от 20 гола.

Проблем за осъществяването на сделката би била трансферната сума, която би поискал Лестър, предвождан от бившия мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс.

Вече нееднократно шефовете на клуба от “Анфийлд”, а и самият Клоп обявиха, че Червените ще се въздържат от неразумни харчове заради кризата, породена от коронавируса.