Новият треньор на Тотнъм обеща акатуващ футбол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Англе Постекоглу е човек, който стриктно следва плана си

Новият мениджър на Тотнъм Ангелос Постекоглу заяви на феновете на клуба, че през следващия сезон ще наблюдават атрактивен и офанзивен футбол. Той постигна доста успехи начело на Селтик и няма намерение да променя стила си.

“Страхотно е най-накрая да започна като мениджър на този велик футболен клуб.

Наистина очаквам с нетърпение предстоящите ни задачи. Това е вълнуваща възможност за нас сега да тръгнем в нова посока, да играем футбол и да създадем среда, която въплъщава ценностите и традициите на този фантастичен клуб. Надявам се, че ще изградим отбор, с който всички можете да се гордеете и да се вълнувате. Мога да ви уверя, че точно през предсезонната подготовка ще направим всичко възможно да се подготвим на ниво. Когато дойде началото на сезона, вие ще бъдете толкова развълнувани, колкото и аз. Наистина очаквам с нетърпение да видя всички на стадиона, особено на първия ни домакински мач”, заяви специалистът.

Най-вероятно обаче той ще трябва да прави плановете си за следващия сезон без Хари Кейн. Очаква се англичанинът да напусне северен Лондон това лято, а кандидати за неговия подпис са Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.