Нуно Томаш започва подготовка с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бруно Акрапович ще даде шанс на португалеца

Португалският бранител Нуно Томаш ще започне подготовка с ЦСКА София, като наставникът Бруно Акрапович ще му даде шанс за изява по време на тренировъчния лагер в Турция.

25-годишният защитник игра под наем във финландския КуПС Куопио, като с екипа на скандинавците записа 17 мача за първенството, един за купата на страната, един в квалификациите на ШЛ и други три в квалификационните кръгове на Лига Европа.

Контрактът на Томаш с Армейците изтича в края на юни 2022 година, не неговото бъдеще така и не беше коментирано след края на престоя му във Финландия.

Играчите на ЦСКА се събират на 4 януари, като бранителят също е очакван за двудневните функционални изследвания.

Акрапович настоява за привличането на солиден централен защитник и именно този пост ще бъде сред трансферните приоритети през януари. На този етап се спрягат имената  на Диниш Алмейда (Локомотив Пловдив), както и на Франсиско Сиералта от английския Уотфорд и Шакил Пинас от нидерландския АДО Ден Хааг.

Алмейда се познава отлично с босненския специалист от съвместната им работа на “Лаута”, за Сиералта се очаква съдействие от бившия “армейски” шеф Кристиано Джарета, който от няколко месеца е при Стършелите, а Пинас може да акостира в Борисовата градина благодарение на бившия наставник на АДО Ден Хааг Алън Пардю.