Нурмагомедов срещу Макгрегър в социалните мрежи – епизод пореден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Главният двубой от първата галавечер на UFC от доста време насам между Тони Фъргюсън и Джъстин Гейджип родължава да разбунва духовете в социалните мрежи. Гейджи победи Фъргюсън с технически нокаут и си осигури две престижни придобивки – временната титла в лека категория и възможност за битка с носителя на постоянния пояс Хабиб Нурмагомедов. Подобен двубой ще се осъществи вероятно най-рано през есента, но това не пречи коментарите за него вече да завземат онлайн пространството.

Самият Хабиб призна, че е впечатлен от победата на Гейджи и заяви, че когато си толкова високо винаги има млади лъвове като него, които ще се опитат да те стигнат. Гейджи от своя страна обяви, че ще направи всичко възможно да унищожи Хабиб в клетката. Междувременно Тони отиде в болница със счупена кост, но размя феновете, след като записа атрактивен танц по пациентска нощница, въпреки загубата и физическите болежки. Случилото се в събота обаче събуди един от кралете на обидните фази в съвременните бойни изкуства – Конър Макгрегър. Ирландската звезда не пропусна да захапе своя стар противник Нурмагомедов и обяви, че той няма да излезе срещу Гейджи, защото се страхува, че ще загуби пояса. Конър допълва, че при обрисуваната от него ситуация е напълно готов да замести дагестанеца и да се изправи срещу Джъстин.

Очаквано, реакцията на Орела от Дагестан не закъсня. Той беше лаконичен, но изчерпателен:

“Да, помним те. В онази нощ беше толкова добър. Бъди такъв, а не фалшив.”

View this post on Instagram

🔥Khabib fires back too!

A post shared by Death Clutch MMA (@deathclutchmma) on

Хабиб и Макгрегър премериха сили през 2018 година във Вегас. Тогава Нурмагомедов успя да го победи със събмишън в 4-тия рунд, а битката им стана най-продавана в историята на UFC.