Няма път обратно за Джейдън Санчо в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският национал надали ще играе повече за "червените дяволи"

Джейдън Санчо почти сигурно няма да запише повече игрови минути за Манчестър Юнайтед. Дори и английският национал да преглътне гордостта си и да се извини на Ерик тен Хаг, то престоят му на “Олд Трафорд” изглежда е приключил.

Офанзивният футболист не е бил на терена в изминалите 9 мача на Ман Юнайтед, след като обвини своя треньор Ерик тен Хаг в лъжа в социалните мрежи, когато нидерландският специалист обясни, че не разчита на Санчо поради проблем с дисциплината, пише медията Mirror Sport. Изданието информира, че Тен Хаг смята, че отношенията му с бившия футболист на Борусия Дортмунд няма как да бъдат поправени, поради което “червените дяволи” трябва да позволят на крилото да напусне.

Интерес към Санчо има от клубове Саудитска Арабия, както и от Юве и Борусия Дортмунд. Европейските отбори имат желание да вземат крилото под наем. В такъв случай Ман Юнайтед ще трябва да покрие част от заплатата на футболиста.

Джейдън Санчо все още има повече от 3 години до края на договора си, но въпреки това надали ще играе повече за Ман Юнайтед, освен ако Ерик тен Хаг не бъде заменен от друг мениджър.