Нюкасъл пожела новата перла на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" искат да се подсилят с нападателя Армандо Броя

Тимът на Нюкасъл иска да вземе под наем нападателя на Челси Армандо Броя, според информациите на Острова. Албанецът отбеляза девет гола в 38 мача във всички състезания за Саутхемптън миналия сезон, след като игра под наем при “светците”.

Армандо Броя е готов да започне предсезонна подготовка с Челси и може да влезе в плановете на първия отбор, ако впечатли Томас Тухел. Но има няколко клуба от Висшата лига, които искат да подпишат с нападателя и Нюкасъл е последният, който се присъедини към надпреварата, съобщава Sky Sports.

Саутхемптън пък биха се радвали на възможността да го върнат на “Сейнт Мери”, докато Уест Хем също следи албанеца. Твърди се, че “чуковете” планират постоянен трансфер на 20-годишния играч като предложат 30 млн. паунда за правата му. Все още не са водени официални преговори между двата лондонски клуба, което обаче означава, че Нюкасъл може да има добри шансове да вземе Броя.

През сезон 2021/22 Армандо Броя бе един от най-добрите нападатели във Висшата лига. Той впечатли с изявите си за Саутхемптън и предстои да видим дали Челси ще му даде шанс или албанският национал ще продължи кариерата си далеч от “Стамфорд Бридж”.