Нюкасъл влезе в контакт с френски национал от Монако
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" имат голямо желание да вземат 25-годишния защитник на Монако Аксел Дисаси

Според журналиста Фабрицио Романо, Нюкасъл Юнайтед иска да си осигури услугите на Аксел Дисази преди старта на следващия сезон. „Свраките“ се стремят да подсилят защитата си през този трансферен прозорец и са насочили поглед към 25-годишния централен защитник на Монако, като Манчестър Юнайтед също има желание да го привлече.

Нюкасъл Юнайтед направи чудеса под ръководството на Еди Хоу. Те успяха да завършат в челната четворкана Премиър Лийг през миналия сезон и се готвят да се състезават в Шампионската лига. Еди Хоу има желание да подсили своя отбор, за да гарантира, че ще бъдат достатъчно конкурентни както в ШЛ, така и във Висшата лига. Неговият приоритет беше да подсили халфовата линия, както и защитата. Що се отнася до центъра на терена, “джордитата” вече подписаха със Сандро Тонали от Милан. Сега „свраките“ търсят подкрепление в отбраната и вярват, че Дисаси е някой, който може да помогне да бъдат по-стабилни.

25-годишният играч е в Монако от лятото на 2020 г. и става все по-силен през годините. Еди Хоу е убеден в способностите на играча и го иска в клуба преди началото на следващия сезон. Нюкасъл проучва възможна сделка за френския защитник и те вече са установили контакт с агентите на играча.