google новини лого Последвай ни
Добави коментар
След последните разговори със Сдружението, руският бизнесмен продължава преговорите за Ботев

Днес се е провела спешна среща, на която е било дискутирано бъдещето на Ботев Пловдив. След като вчера руският милиардер Антон Зингаревич обяви, че се отказва от закупуването на тима на този етап, то има обрат на събитията и той най-вероятно ще вземе “жълто-черните”, пише Гонг.

Руският милиардер е изгладил всички недоразумения от последните дни със Сдружението и е готов да вземе акциите на “канарчетата”. След последните разговори Антон Зингаревич е изразил готовност да стане силният човек в Ботев Пловдив и да инвестира солидни средства в клуба.

Ето какво пишат Ботев Пловдив на своя клубен сайт:

До обрата спрямо вчерашното замразяване на разговорите се стигна, след като представители на г-н Зингаревич и членове на УС на Сдружение ПФК Ботев проведоха спешна среща днес, която протече изключително позитивно и ползотворно. Двете страни се договориха за спазването на строга конфиденциалност по условията на евентуалната сделка до завършването на преговорите.

Съзнавайки огромния интерес на обществеността и журналистите, ние желаем да поясним, че официална и достоверна информация за преговорите и бъдещето на Ботев Пловдив ще се публикува само на клубния сайт.

Желаем на всички светли, топли и споделени Коледни празници!