Обрат – Божинов готов да се върне в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Само ден, след като на практика отхвърли възможността да заиграе отново с екипа на Левски, нападателят Валери Божинов е дал да се разбере, че е готов за поредна авантюра със Сините.

Бившото острие на Ювентус и Манчестър Сити, който в момента е футболист на италианския Пескара, неведнъж вече заяви, че би искал да завърши кариерата си именно на стадион “Георги Аспарухов”.

7 Спорт научи, че Божинов и старши треньорът на Левски Георги Тодоров вече са разговаряли по въпроса и съвсем скоро се очаквало окончателното решение на двете страни.

Вчера 34-годишният нападател, играл още в първенствата на Португалия, Сърбия, Китай, Швейцария и Хърватия, заяви, че не е разговарял с никого от ръководството на Левски за евентуален трансфер.

“Засега няма нищо, никой не ме е търсил,” обяви колоритният голмайстор. “Не съм водил подобни разговори. Не знам откъде излиза тази информация.”

24 часа по-късно обаче Божинов изглежда много по-близо до започване на трети престой на Герена.

Левски вече обяви, че се раделя с нападателите Станислав Костов и Дени Алар, а съвсем скоро се очаква да бъдат продадени Найджъл Робърта и Станислав Иванов.