Добави коментар
Влияние за промяна оказва и инициираната от Пулев среща между него, адвоката му и ръководството на Matchroom
Български спортни журналисти ще бъдат допуснати да отразяват двубоя за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в Лондон, съобщи спортният министър Красен Кралев.
Ето какво съобщи той преди минути:
Положителна развръзка за българските спортни журналисти, които искат да отразят сблъсъка за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа в Лондон. Те ще бъдат допуснати в “Арена Уембли”.
Положените усилия доведоха до успех за българската страна в мениджърската битка на интереси и психовойната, която предшества това голямо събитие за родния спорт. Представителите на нашите медии първо получиха разрешение от британското Министерство на спорта да присъстват на събитието, а след като бяха сезирани всички ръководни фактори в световния бокс на професионално ниво, както и Международната асоциация на спортните журналисти (AIPS), репортерите получиха позволение и ще присъстват на срещата. За това повлия и инициираната от Кубрат Пулев среща между него, адвокатът му Джон Уърт и ръководството на Matchroom Boxing Limitid, на която българският боксьор се е застъпил за журналистите ни и е поставил ултиматум този казус да бъде разрешен в полза на българските медии.
Надявам се, че в щаба на Кубрат не са повлияни от създалата се атмосфера и българският претендент за световната титла ще покаже най-доброто от себе си на ринга в английската столица.

Добави коментар
Гласувай: