Добави коментар
“Не сме се разформировали, спрели сме организационна дейност"

Членове на фракцията на Сектор “Г” “Offenders” заявиха, че твърденията, че са се разформировали, не отговарят на истината. „Червените“ фенове обясниха също така, че никога не са искали собственикът Гриша Ганчев да се оттегли от клуба.

“Не сме се разформировали, спрели сме организационна дейност. Ние по никакъв начин не сме гонили някого от клуба, а сме задали въпроси, защото имаме собствено мнение. Ние не говорим от името на Сектор “Г”, а само от наше име. Всичко друго са грозни интриги”, обясниха представители на “Offenders” в предаването “Извън групата”.

“Ние никъде не сме написали “Гриша, тръгвай си”. Масата ни разбра грешно. Имаше три въпроса, на които не бе отговорено. Явно в България е много лошо да изказваш мнение. Ние казваме това, което мислим, знаем, че ни носи негативи, но това сме ние“, добавят феновете.

“Аз уважавах абсолютно всеки фен на ЦСКА, но това сега не е така. Продажници, платени, клетви към семейството изтърпяхме. Това са грозни неща. Това е отвращението. Ние война с любимия си клуб няма да водим. Не сме обидени, а просто отстояваме характерите и мнението си. Всеки нормален фен на ЦСКА иска да бъде шампион и да се работи нормално.“

Добави коментар
Гласувай: