Официално: Efbet предложи 8,5 млн. лева на Левски като спонсор и едно условие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Левски, който има финансови проблеми, е получил оферта за спонсорство от родния букмейкър Efbet на стойност 8,5 милиона лева.

Компанията е изпратила писмо до ръководството на Левски, с което официално заявява, че е готова да дава тези пари, но условието е да има смяна на собствеността. Още преди време собственикът на Efbet Цветомир Найденов сподели, че е готов неговата компания отново да стане спонсор на Левски, но само ако Васил Божков се оттегли от клуба. Това се случи и сега г-н Найденов отправя директно предложение към ‘сините’.

Вижте какво написаха от официалния сайт на Лавески, а публикацията е придружена с писмото на efbet:

“На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не е посочено на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието.

Официално: Efbet предложи 8,5 млн. лева на Левски като спонсор и едно условие 1

За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове. Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба”

От Левски казват още, че активно търсят решение за гарантиране на финансовата стабилност на клуба.