google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Евертън финализира трансфера на Хамес Родригес от Реал Мадрид. Колумбиецът преминава на “Гудисън Парк” за сума от порядъка на 20 млн. паунда. Договорът на Хамес с “карамелите” е за срок от две години с опция за продължаването му с още една.

Така Хамес отново се събира с Карло Анчелоти. За трети път италианският специалист привлича колумбиеца, след като преди това го стори в Реал Мадрид и Байерн.

„Аз съм много, много щастлив, че съм в този страхотен клуб. Евертън е отбор с толкова много история, а мениджърът ме познава наистина добре”, каза Хамес при представянето си.

„Нямам търпение да постигна страхотни неща тук и да печеля трофеи, каквато е целта на всеки един тук. Идвам тук, за да се развивам, за да ставам по-добър. Идвам тук, за да помогна на отбора да печели, да играе добър, интригуващ футбол”, сподели още колумбийският национал.

През изминалата кампания Хамес Родригес изигра само 14 мача за Реал Мадрид. Той не влизаше в плановете на Зинедин Зидан и очаквано бе продаден, като предстои да видим дали ще остави своят отпечатък във Висшата лига.