От Левски поискаха мачът с Хамрун да бъде преигран, вижте защо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Представени са необходимите доказателства за допуснато грубо нарушение на правилата от главния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача", информираха от родния гранд.

От ръководството на Левски излязоха с официална позиция, чрез която от “синия” лагер искат мачът с Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг от Лигата на нациите да бъде преигран.

Както е известно, столичани бяха отстранени от малтийския отбор, но преди втория гол на “спартанците” се оказа, че техен футболист е навлязъл дълбоко в половината на Левски преди подновяването на играта от центъра, което обаче остана незабелязано от съдийската бригада.

От Левски поискаха мачът с Хамрун да бъде преигран, вижте защо 1

От Левски поискаха мачът с Хамрун да бъде преигран, вижте защо 2

Ето какво написаха от Левски по този повод:

“Левскари,

Уведомяваме Ви, че в петък, 12 август, малко преди 21:00 часа, при спазване на 24 часовия срок и след внимателна преценка на случая, екип под ръководството на изпълнителния директор Ивайло Ивков депозира протест пред УЕФА с искане за преиграване на мача с „Хамрун“.

Представени са необходимите доказателства за допуснато грубо нарушение на правилата от главния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача.

Предстои случаят да бъде спешно разгледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА.”