Официално: Пирин се раздели с Костов, Бодуров и още трима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Китан Василев, Юлиян Попев и Емил Янчев също напускат "орлетата"

Пирин обяви, че се разделя с петима футболисти. “Орлетата” са разочаровани от представянето на отбора до момента през кампанията 2022/23 и съобщиха, че с цел да запази елитния си статут се разделя с петима играчи , сред които са Станислав Костов и Николай Бодуров.

“Ръководството на ФК Пирин определя цялостното представяне на тима до този момент като крайно незадоволително.

Това е причината клубът да предприеме поредица от мерки за постигането на основната цел, поставена пред тима през този сезон – запазване на елитния му статут. Като част от тези мерки се приема привличането на нови играчи, но и освобождаването от досегашния състав на някои от тях.

В тази връзка от клуба съобщиха, че повече няма да разчитат на Станислав Костов, Николай Бодуров, Китан Василев, Юлиян Попев и Емил Янчев.

Клубът изразява специални благодарности към капитана Бодуров за цялостния му принос и най-вече за това, че бе един от стожерите на отбора, завърнал се в Първа лига, както и към Юлиян Попев и Станислав Костов, които със своята сърцата игра през годините, оставиха трайна следа в историята на нашия отбор”, пишат от Пирин.