Официално: ПСЖ представи Луис Енрике!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Луис Енрике притежава впечатляваща визитка като треньор и ПСЖ го назначи с надеждата, че ще постигне голямата цел на френския гранд – триумф в Шампионска лига.

От ПСЖ официално обявиха, че Луис Енрике ще бъде нов наставник на тима. Бившият национален селекционер на Испания и бивш треньор на Барселона ще акостира на „Парк де Пренс“ с контракт за две години. Той смени на позицията Кристоф Галтие, който бе уволнен по-рано през деня. Макар и ПСЖ да триумфира с титлата във Франция за 11-и път, то парижани се провалиха отново в Шампионска лига, а както е известно именно тя е основна цел за катарските собственици.

Именно това бе причината за треньорската смяна във френската столица. Луис Енрике е безработен, след като се оттегли от поста в “Ла Фурия Роха” заради ранното приключване на отбора на 1/8-финалите на Мондиал 2022 в Катар от Мароко след изпълнения на дузпи.

Все пак Луис Енрике притежава впечатляваща визитка като треньор и ПСЖ го назначи с надеждата, че ще постигне голямата цел на френския гранд – триумф в Шампионска лига.