Официално: Севиля обяви завръщането на Серхио Рамос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рамос стана свободен агент на 30 юни, когато изтече контрактът му с Пари Сен Жермен. Настоящият му контракт със Севиля е за един сезон.

От Севиля обявиха официално завръщането на легендарния Серхио Рамос на “Рамон Санчес Писхуан”. Централният бранител ще играе отново в клуба, от чиято академия започна славната си кариера. Почти две десетилетия по-късно, след като на 19-годишна възраст премина в Реал Мадрид той отново ще защитава цветовете на “андалусийци”.

Рамос стана свободен агент на 30 юни, когато изтече контрактът му с Пари Сен Жермен. Настоящият му контракт със Севиля е за един сезон. За да се завърне в Севиля, Рамос отказа оферти от Турция и Саудитска Арабия. Договорът му с носителя на Лига Европа е за една година със заплата от 2 милиона бруто. Галатасарай му е предложил 11 милиона на сезон, а Ал Итихад, където можеше да се събере с бвишия си съотборник Карим Бензема, е опитал да изкуши Рамос с 20 милиона годишно. Въпреки тези големи оферти испанецът реши да се завърне там, където всичко започна – в Севиля.