Огорченият Славчо Павлов напуска Миньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Главният мениджър на втородивизионния Миньор (Перник) Славчо Павлов заяви, че овакантява поста си, изразявайки несъгласие с последните ходове на клубното ръководство.

Ябълката на раздора, разбира се, е нежеланието на ръководството да продължи работа с треньора Юри Васев – специалист, лансиран именно от Павлов.

“Тръгвам си с високо вдигната глава от Миньор,” коментира Павлов, който не скри огорчението си от отношението на хората, вземащи ключовите решения.

“След загубата от Надежда (Доброславци) за Купата на България разбрах, че се готви треньорска смяна и вече е говорено с друг човек. Странното е, че не разбрах това от ръководството, а от помощник-треньора Тони Евтимов.

„Разбрах за готвената треньорска смяна около 21:30 часа вечерта в сряда. Нещо, с което аз в никакъв случай не съм съгласен. Лично доведох Юри Васев за треньор след дълги разговори.

Вчера сутринта източници, близки до клуба, информираха 7 Спорт, че Христо Янев може отново да оглави Миньор, след като е постигнал принципна договореност с шефовете на тима от Перник.

“И когато всички трябваше да проявят търпение, това не се случи,” продължи Павлов. “Шефовете са разговаряли зад гърба ми с друг треньор. Почувствах се излишен в този момент и реших да си тръгна от клуба по свое собствено желание.

“Обясних всичко това на футболистите. Те застанаха зад нашата философия, която изповядваме, и не са съгласни с това прибързано решение“, заяви Павлов, който допълни че че слабото съдийство на Християна Гутева е повлияло за загубата от Надежда.

В следващия кръг Миньор домакинства на лидера във Втора лига Кариана (Ерден). Двубоят е в неделя от 15.15 часа.