Огромен интерес към Арда, удължиха работното време на касите

Огромен интерес към Арда, удължиха работното време на касите 1
2 1

Ръководството на полетелия високо след първите три кръга Арда взе решение да удължи работното време на касите на “Арена Арда”, откъдето могат да бъдат закупени билетите за предстоящия в събота двубой с Ботев (Пловдив).

Ентуасиазмът сред феновете се покачи още повече, след като момчетата на Николай Киров изнесоха истинска футболна лекция на новака в елита ЦСКА 1948, надигравайки го с 2:0 в столицата.

Вчера шефовете на Арда обявиха, че касите за продажба набилети ще бъдат отворени между 14.00 и 19.00, но огромният брой желаещи да се снабдят с ценните артикули принуди отварянето им и преди обяд.

“От днес 26 август до 28 август всеки ден от 10:00 до 19:00ч. В деня на мача 29 август продажбата на билети ще започне в 9:00 до началото на второто полувреме,” оявиха от Арда.

Клубът от града в източните Родопи също така призова феновете на тима, които си закупят билите, да спазват обозначените места за сядане, припомянйки че поради епидемичната обстановка в страната, породена от кризата с COVID-19, максималният брой привърженици във всеки сектор ще бъде 1000 зрители.

В Кърджали се очаква пристигането и на сериозен брой почитатели на Ботев (Пловдив), а това със сигурност е предпоставка за един истински футболен празник.

Любопитно е да се отбележи, че предводителят на Арда Николай Киров оглавяваше неотдавна именно Канарчетата.

Двубоят е на 29 август от 17.00 часа, а билетите за отделните сектори са с цени между 10 и 20 лева.

След изиграването на мачовете от третия кръг непобеденият Арда е пети в класирането на Първа лига с 5 точки. Ботев е на 8-а позиция с точка по-малко.