Огромен интерес към Арда, удължиха работното време на касите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на полетелия високо след първите три кръга Арда взе решение да удължи работното време на касите на “Арена Арда”, откъдето могат да бъдат закупени билетите за предстоящия в събота двубой с Ботев (Пловдив).

Ентуасиазмът сред феновете се покачи още повече, след като момчетата на Николай Киров изнесоха истинска футболна лекция на новака в елита ЦСКА 1948, надигравайки го с 2:0 в столицата.

Вчера шефовете на Арда обявиха, че касите за продажба набилети ще бъдат отворени между 14.00 и 19.00, но огромният брой желаещи да се снабдят с ценните артикули принуди отварянето им и преди обяд.

“От днес 26 август до 28 август всеки ден от 10:00 до 19:00ч. В деня на мача 29 август продажбата на билети ще започне в 9:00 до началото на второто полувреме,” оявиха от Арда.

Клубът от града в източните Родопи също така призова феновете на тима, които си закупят билите, да спазват обозначените места за сядане, припомянйки че поради епидемичната обстановка в страната, породена от кризата с COVID-19, максималният брой привърженици във всеки сектор ще бъде 1000 зрители.

В Кърджали се очаква пристигането и на сериозен брой почитатели на Ботев (Пловдив), а това със сигурност е предпоставка за един истински футболен празник.

Любопитно е да се отбележи, че предводителят на Арда Николай Киров оглавяваше неотдавна именно Канарчетата.

Двубоят е на 29 август от 17.00 часа, а билетите за отделните сектори са с цени между 10 и 20 лева.

След изиграването на мачовете от третия кръг непобеденият Арда е пети в класирането на Първа лига с 5 точки. Ботев е на 8-а позиция с точка по-малко.