Оле: Честито на Ливърпул, но не могат да ни изравнят
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер поздрави големия съперник Ливърпул за спечелената, вчера вече официално, титла от Висшата лига на Англия.

Норвежецът си признава, че това е болезнен момент за всички, свързани по някакъв начин с „червените дяволи“.

„Първо искам да каза че, щом един отбор е спечелил Висшата лига, значи го е заслужавал. Те си заслужиха похвалите, тъй като това е едно страшно трудно първенство. Чудесна работа от Юрген и неговите футболист, макар че, за нас е болезнено, когато някой друг отбор печели първенството. Мисля, че така се чувстват и всички свързани с нашия клуб. Искаме да се върнем към големите трофеи и това е основната цел пред нас.“ – поздрави шампионите Оле.

„Не мисля, че някой ще може да изравни поредицата от титли, които ние спечелихме при сър Алекс Фъргюсън“ – смята норвежецът.

„Сега не е момента да коментираме, с колко изоставаме. Намираме се в такава ситуация, че тепърва трябва да се развиваме. Първата стъпка е да си спечелим участие в Шампионската лига и да финишираме възможно най-напред в първенството. Едва след това, ще започнем да мислим за печеленето на купи.“ – завърши Солскяер.