Добави коментар

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер поздрави големия съперник Ливърпул за спечелената, вчера вече официално, титла от Висшата лига на Англия. Норвежецът си признава, че това е болезнен момент за всички, свързани по някакъв начин с „червените дяволи“.

„Първо искам да каза че, щом един отбор е спечелил Висшата лига, значи го е заслужавал. Те си заслужиха похвалите, тъй като това е едно страшно трудно първенство. Чудесна работа от Юрген и неговите футболист, макар че, за нас е болезнено, когато някой друг отбор печели първенството. Мисля, че така се чувстват и всички свързани с нашия клуб. Искаме да се върнем към големите трофеи и това е основната цел пред нас.“ – поздрави шампионите Оле.

„Не мисля, че някой ще може да изравни поредицата от титли, които ние спечелихме при сър Алекс Фъргюсън“ – смята норвежецът.

„Сега не е момента да коментираме, с колко изоставаме. Намираме се в такава ситуация, че тепърва трябва да се развиваме. Първата стъпка е да си спечелим участие в Шампионската лига и да финишираме възможно най-напред в първенството. Едва след това, ще започнем да мислим за печеленето на купи.“ – завърши Солскяер.

Добави коментар