Оле: Трябва да действаме умно на трансферния пазар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че „червените дяволи“ ще подходят по прагматично към трансферния пазар и няма да се впускат в необмислени харчове, предвид специфичната ситуация обхванала футбола, покрай глобалната пандемия от COVID-19.

Манчестър Юнайтед непрестанно е свързан с скъпи футболисти като: крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо и халфът на Астън Вила Джак Грейлиш. Но Солскяер не очаква от клуба да похарчат толкова огромни суми за нови играчи.

„Трябва да гледаме реално на нещата. Мисля си, че светът се промени, както финансово, така и спрямо нашите възприятия за това, колко ценно е едно нещо. Това няма да се само временно, а ще се запази за дълго. Пазарът се променя в дългосрочен план, а аз съм човек, който се опитва да прави изгодни сделки. Винаги много внимавам с парите, независимо дали са лично мой или на клуба.“ – обясни мениджърът.

Днес Юнайтед гостува на намиращия се в зоната на изпадащите Астън Вила и ще гони задължителна победа в битката за Топ 4 и място в следващото издание на Шампионската лига.