google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Манчестър Юнайтед привлече четирима нови играчи през изминалия летен трансферен прозорец. След по-ранното привличане на Дони ван де Беек, в последния ден от трансферния прозорец към “червените дяволи” се присъединиха Единсон Кавани, Алекс Телеш и Факундо Пелистри, докато младежът от Аталанта Амад Траоре ще се присъедини към клуба през януари.

Манчестър Юнайтед направи изненадващ ход с привличането на Единсон Кавани в последните часове на трансферния прозорец, като късни сделки бяха постигнати и за Алекс Телеш и Факундо Пелистри. Дни преди това се появи информация, че Оле Гунар Солскяер обмисля да се насочи към Кавани, който напусна ПСЖ през лятото след края на договора си. 33-годишният играч без съмнение ще се нуждае от известно време, за да възвърне формата си, но се очаква да играе важна роля за “червените дяволи” през този сезон.

И така, къде точно би се вписал Кавани в Юнайтед и ще получи ли място в стартовия състав?

Давид де Хеа запазва мястото си на във вратата, поне засега, въпреки че Дийн Хендерсън ще му диша във врата. Аарън Уан-Бисака ще играе на десния бек, а Алекс Телеш се очаква да измести Люк Шоу от лявата страна на защитата. Юнайтед не успя да подпише с нов централен защитник, така че там най-добрите им варианти изглежда отново са Хари Магуайър и Виктор Линделоф.

В средата на полузащитата Солскяер би искал да играе с Пол Погба и Дони ван де Беек малко по-назад, а Бруно Фернандеш да бъде в ролята на номер 10. Маркъс Рашфорд ще стартира отляво на нападението на тима, а Мейсън Грийнууд ще бъде на дясното крило. На върха на атаката Солскяер ще има дилемата дали да избере Кавани или да се придържа към Антони Марсиал. Изглежда несправедливо веднага Кавани да измести Марсиал, но в хода на сезона най-вероятно това ще се случи.